.buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Faceți căutări pe acest blog

marți, 6 aprilie 2010

PRODUSE LIFE CARE-SANATATE



Ciorapi anticelulita negru BIO Style


Ciorapi cu efect de drenaj limfatic natural BIO Style





Gel pentru piele cu extract de aloe vera. Produsul unic cu concentratie maxima de aloe vera hidrateaza,ingrijeste si intensifica procesul natural de regenerare a pilelii. Reda elasticitatea naturala si ofera un efect catifelat pielii.Formula hipoalergica,hranitoare,potrivita pentru toate tipurile de piele inclusiv cel sensibil. Datorita continutlui de aloe are efect de fortifiere si stimulare a metabolismului cutanat.Gelul calmeaza pielea iritata dupa expunerea la soare.
Datorita continutului ridicat in extracte din arnica montana, floare de musetel si roinita povenite din medii controlate biologic precum si aloe vera, gelul are efect de fortifiere si stimulare a metabolismului cutanat, calmeaza pielea iritata dupa expunerea la soare, reface bariera naturala de protectie si neutralizeaza efectul razelor UV. Formula hipoalergica este potrivita pentru toate tipurile de piele. Extractul de aloe vera accelereaza procesul de regenerare al epidermei agresate.Se aplica prin masare usoara pe pielea curata.
Aplicarea gelului reduce imediat roseata, umflaturile si durerea provocata de rupturi musculare, contuzii, etc. Pielea devine elastica si neteda.
Aloe Barbadensis Gel, Aqua, Glycerin, Sodium Carbomer, Arnica Montana Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Melissa Officinalis Extract*, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C I 19140, C I 42090 *ingrediente provenite din medii controlate biologic
Este recomandata pentru utilizare zilnica pentru pielea normala. Poate fi utilizat si in arsuri solare,fizice si chimice usoare,dermatite,eczeme.



Crema cu arnica montana-datorita continutului de substante dezifenctante,crema are rezultate remarcabile.Actiune antiinflamatoare,analgezica,antiseptica si cicatrizanta.Are proprietati calmante si degongestive.Se recomanda pentru pielea uscata ,aspra si descuamata.Inpiedica descuamarea pielii,avand un puternic efect regenerativ.
Extractele speciale din arnica montana, ulei de masline si ulei din luminita noptii povenite din medii controlate biologic confera relaxare musculara si refacerea tesuturilor afectate de lovituri ( edeme, echimoze, entorse, luxatii). Ajuta pielea sa isi recapete supletea natural, conferindu-i un aspect catifelat si sanatos. Extractul de arnica impiedica formarea infectiilor, stimuleaza circulatia sanguina. Extractul din luminita noptii se recomanda in cazul afectiunilor dermatologice ( eczeme ) si ca hidratant al tegumentului, oferind tonus si elasticitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu