.buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Faceți căutări pe acest blog

marți, 6 aprilie 2010

PRODUSUL LUNII APRILIE


Gel Aloe Vera Organic cu pulpa Life Impulse

Gelul Aloe Vera Organic cu pulpa Life Impulse ajuta organismul sa elibereze toxinele din corp, sa mentina sanatatea articulatiilor si pielii si sa imbunatateasca functiile imune si respiratorii.
Aloe Vera este o planta renumita pentru nenumaratele ei proprietati benefice asupra organismului. Gelul Aloe Vera Organic cu pulpa Life Impulse este produs din plantele Aloe Barbadensis Miller crescute organic. Gelul de Aloe Vera Organic cu pulpa contine ingrediente bioactive esentiale cum ar fi POLIZAHARIDELE pentru care Aloe Vera este cunoscuta. Fortifica si mentine sanatatea sistemului digestiv, prin vindecarea si ameliorarea disconfortului, având si usoare proprietati laxative. Sustine sistemul imunitar datorita proprietatiilor antivirale, antibacteriene si analgezice. Prin consumul regulat de aloe vera, pielea devine elastica si catifelata. Compozitie 100% naturala. Gelul este o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime, minerale.

Se recomanda consumarea a opt linguri pe zi, preferabil dimineata pe stomacul gol. Administrarea acestui produs se va face începând cu vârsta de 12 ani.

INGREDIENTE:100% suc de aloe vera cu micropulpa

Un comentariu: