.buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 13 martie 2010

PRODUSUL LUNII MARTIE 2010


Shake-ul dietetic BIO Life Impulse


Stiati că puteti să vă hrăniti sănătos, să fiti plin de energie si, în acelasi timp, să pierdesi în greutate fără să vă înfometati?


Un shake BIO Life Impulse preparat din 25 g pudră (cca. doua linguri) cu 250 ml lapte semidegresat (1,5% grăsime) vă oferă toți nutrienții de care organismul are nevoie pentru o funcționare optimă.

În plus, beneficiați de:
•Vitalitate și o formă fizică perfectă!
•O nutriție completă și sănătoasă cu ingrediente 100% organice.
•Controlul greutății cu rezultate pe termen lung.
•Energie.
•Creșterea imunității.
•Îmbunătățirea performanței intelectuale.


Shake-ul BIO Life Impulse ajută la controlul greutății persoanelor care doresc sa slăbească, într-un mod sănătos. Pentru a obține rezultate optime înlocuiți cu shake-ul BIO Life Impulse:

•o masă, dacă doriți să vă mențineți greutatea,
•două mese, dacă doriți să pierdeți din greutate!

O porție de shake BIO înlocuiește o masă completă și oferă tot ceea ce este necesar pentru o alimentație echilibrată: proteine, carbohidrați, fibre, albumină, vitamine, minerale, oligoelemente– cu o valoare energetică de cca. 200 de kilocalorii pe porție. Pentru gustul bun și natural se folosește o cantitate crescută de concentrate naturale de fructe din căpșuni, banane, respectiv cacao.

Shake-ul BIO Life Impulse:

•poate fi folosit și de persoanele cu intoleranță la lactoză sau gluten.
•se poate combina cu fructe sau suc de fructe.

Principalul ingredient al shake-ului BIO Life Impulse este făina de soia, obținută din culturi BIO. Cultivată de peste 5000 de ani, soia este aliatul omului modern în lupta pentru menținerea echilibrului fizic și psihic. Făina de soia are calități nutritive deosebite prin conținutul în hidrați de carbon (26%), lipide (15-22%), proteine (37-40%), aminoacizi esențiali, vitamine (A, B2, B5, B6, C, D, E) și minerale în cantități semnificative. Astfel, este o sursă valoroasă de proteine vegetale, sursa de energie, contribuie la reconstrucția celulară și la echilibrul hormonal.

Conținutul în izoflavone îi conferă un loc fruntaș în topul antioxidanților, prevenind astfel degradările celulare și procesul de îmbătrânire al organismului. În plus, previne și atenuează simptomele de menopauză, prin ameliorarea echilibrului hormonal.
Grăsimile vegetale din soia reprezintă un factor de protecție față de apariția bolilor cardiovasculare, prin menținerea unui nivel crescut al colesterolului HDL (colesterolul „bun”).
Izoflavonele previn apariția cancerului de sân și prostată, scad LDL (colesterolul „rău”), favorizează fixarea calciului în oase, prevenind osteoporoza.
Produsele din soia nu provoacă alergie și sunt o alternativă de proteine pentru persoanele care nu tolerează produsele lactate. Calitățile conferite de baza de faină de soia sunt îmbogățite de suplimentarea cu aminoacizi esențiali, minerale și vitamine, toate 100% organice, pentru a oferi o masă completă, savuroasă și caloric controlată.
Acum imposibilul este posibil! Dacă sunteți genul care are nevoie de puțină indulgență și urâți aceleași vechi diete, unele dintre ele chiar drastice, puteți aduce puțină varietate în rutina zilnică cu ajutorul shake-urilor BIO Life Impulse.
A slăbi poate fi ușor sau greu. Depinde de alegerea dumneavoastră!
Optați pentru modul inteligent și sănătos de control al greutății cu ajutorul shake-ului BIO Life Impulse, produs BIO cu ingrediente organice 100%!
IMPORTANT:
Shake-ul Life Impulse este un înlocuitor de hrană complet și 100% organic, este mai mult decât un supliment alimentar, NU este un tratament. Shake-ul Life Impulse este un produs certificat BIO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu